2008. május 14., szerda

Hoya







Kinyílt a Hoyám pár virága. Csodálatos egy növény. Imádom a virágait. Elég erős illata van, főleg este, de azért kibírható. Mutatok pár képet a nyílás fázisáról.

5 megjegyzés:

  1. Gyönyörűek ezek az aprócska viaszvirágok.Mindíg az anyósomat juttatja eszembe,mert neki volt ilyen virága és mindíg nézegettük,mikor bimbódzik ,mikor lesz virága.Az illata tényleg nagyon kellemes.

    VálaszTörlés
  2. Én nagyon büszke vagyok, hogy sikerült virágzásra bírni, mert a legtöbb embernél nem akar bimbókat hozni. Ráadásul olyan különlegesek a virágai, hogy az hihetetlen. Arról már nem is beszélve, hogy mennyi fajtája létezik a hoyának.

    VálaszTörlés
  3. Egyébként tényleg igaz,hogy nehezen hoz virágokat!Szerintem az odaadó gondoskodásodnak köszönhető!
    Emlékszem anyósom is mindíg pátyolgatta,tán még beszélt is a virágaihoz.Na jó ez lehet,hogy igy tulzás,de tényleg nagyon gondos volt.És szerintem ezt hálálják meg!:) És igy lehet ez a te esetedben is.

    VálaszTörlés
  4. Jaj, ez nálam a nosztalgiavirág... Kiskoromban szatmárnémetiben laktunk, semmire sem emlékszem, csak ennek a növénynek az illatára (meg a mézszerű nedvére, amit kiválasztott és mi nyalogattuk a bátyámmal). Lehettem 3 éves, max...

    VálaszTörlés
  5. Tényeg fincsi a méze :)
    Kár, hogy hamar elhervadnak a virágai.

    VálaszTörlés