2015. december 15., kedd

Behorgoltam sorozat: Kislányom ágytakarója









Elindítok egy sorozatot aminek a neve Behorgoltam lesz. Mint a cím is mutatja behorgolok ezt-azt, mert a szükség úgy hozza, vagy egyszerűen csak mert muszáj és a hangok megmondták :D

Első ilyen próbálkozásom a kislányom (6) ágyát letakarni. Volt neki ágytakarója, de szerettem volna egy különlegeset, olyant ami tetszik is neki és ösztönzi is a reggeli ágy rendberakására.
A színe adott volt hisz kedvenc a rózsaszín, az ötlet az óriás takaró készítéséből jött, a kicsimnek tetszettek a blokkok amiket a rászoruló gyerekeknek horgoltam és kérte, hogy készítsek neki is így nekiálltam.
A takaró gépi kötőfonalból készült 3 szállal 3as tűvel 62 deka lett 150x90cm

6 megjegyzés:

  1. Hu, ez a takaro nagyon megtetszett nekem is! Igaz csak tavaly tanultam meg horgolni, de szivesen csinalnek egy ilyet en is. Melyik olteseket hasznaltad?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. A fehér és rózsaszín részek egy ráhajtásos pálcával készültek, ezt horgoltam körbe a sötétebb rózsaszínnel nagyinégyzetes mintával.

      Törlés
    2. Koszi a valaszt. Ennek oromere elkezdtem en is, az egyrahajtasos palca mar megy, a nagyinegyzetet meg nem probaltam. Azt mar csak a vegen horgoltad mikor az osszes kocka kesz volt?

      Törlés
    3. Először az egy ráhajtásos részt horgoltam aztán fonalváltás és jött a nagyi. Amikor kész volt az összes négyzet, akkor ráhorgoltam a mintákat és a végén horgoltam össze eggyé a takarót.

      Törlés
  2. Nagyon tetszik, csodaszép lett!! :-)

    VálaszTörlés